Lucka tjugoett, happily ever after eller too little too late?

Jag har svårt att bestämma mig mellan två alternativa fortsättningar och slut på denna adventskalender: ska den förbli en söt saga om hur barn räddar världen eller ska den peka mot hur sent ute vi är? Lycklig julsaga eller domedagsprofetia, ni får avgöra, kommentera och rösta gärna på Facebook med önskad väg framåt. Får jag inga kommentarer eller röster bestämmer jag väg själv imorgon. Nu dagens vers:

Men som den gråa figuren sagt
Fanns mycket att reparera
Människans miljöförakt
Jordens resurser dränera
Frågan är om det var för sent
Att börja tvätta samvetet rent?
Du som läser får nu avgöra
Varthän vi vår saga ska föra

Ingen tid att spilla, följ mig eller gilla 🙂
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.